1. Vastuullinen konseptointi & tarinallistaminen

Yhdessä voimme vaikuttaa enemmän. Konseptoimme yrityksille vastuullisia, metsän inspiroimia kokonaisuuksia. Yhdessä syntyvät parhaimmat kumppanuudet ja näistä hyviä esimerkkejä ovat yhteistyöt Suomalaisen Kirjakaupan, Partioaitan ja LähiTapiolan kanssa. Suunnittelemme asiakkaan tarpeiden mukaisesti mallistoja sekä tuotteita ja palveluita, jotka viestivät asiakkaan vastuullisuustekoja.

2. Villiruokatuotteet suomalaisesta metsästä

Tiesitkö että mesiangervo sisältää samaa salisyylihappoa kuin aspiriini? Koivunmahla on hyväksi hampaille ja toimii nesteenpoistajana, mustaherukan ja vadelman lehdet puhdistavat ja rauhoittavat kehoa. Terveysvaikutteisen villiruuan ystäville, henkilöstölle ja asiakkaille, kotikeittiöön tai metsäretkelle. Metsämoodin villiruokatuotesarjan raaka-aineet tulevat puhtaasta suomalaisesta metsästä, kestävästi tuotettuna. Villiruokatuotekonseptimme vakuuttaa kokeneemmankin kulinaristin.

3. Hyvinvointituotteet luonnon raaka-aineista

Suomalaisen luonnon raaka-aineet ovat suuri inspiraation lähteemme. Kunnioitamme pohjoisen luonnon puhtautta ja sen lahjoja meille. Sen vuoksi valitsemme vain kestävää luonnonkosmetiikkaa ja eteerisiä öljyjä sekä käytämme tuotteissamme vain puhtaita raaka-aineita.

4. Rentouttavat Sauna & Spa -tuotteet

Metsässä ja saunassa on rauhoittavaa, terveysvaikutteista voimaa. Metsän vieminen saunamaailmaan vie elämyksen uusiin ulottuvuuksiin ja viestii suomalaisesta perinteestä. Metsä/Skogenin saunatuotteet ovat suosittuja aina pellavasaunatekstiileistä upeisiin saunakiuluihin ja -kauhoihin.

5. Kotimaisia puutuotteita ja metsän antimia

Puu on yksi suomalaisen metsän aarteista- Se vaikuttaa myönteisesti ihmisten tunteisiin ja on uusiutuva sekä kestävä materiaali. Puuta pidetään myös terveyttä edistävänä ja elvyttävänä materiaalina. Sen pinta tuoksuu hyvälle sekä tuntuu lämpimältä ja luonnolliselta. Metsä/Skogenin puutuotteet ovat meille rakkaudella räätälöityjä ja kotimaisten artesaanien toteuttamia.

6. Metsätilat

Moniaistillinen Metsä/Skogen tila voidaan tuoda metsämoduulina esimerkiksi henkilöstötiloihin työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi tai aulatiloihin elämykseksi asiakkaille ja sidosryhmille. Vain taivas on rajana, minne metsätiloja voidaan viedä rauhoittamaan kiireisiä ihmisiä. Metsän moniaistillinen äänimaailma, tuoksut ja visuaalisuus edistävät työhyvinvointia ja jättävät vahvan muistijäljen asiakkaan mieleen.